23

Komentari (23)

plemic
ljudi uozbiljite se, mješate babe i žabe. obuća je te sezone odigrao38 utakmica i dao 23 gola. nemanja je već dao 21 na 22 utakmice. obuća je davao golpve orašju, žepču, rudaru-ugljevik, brotnju,glasincu-sokolac, kozari, jedinstvu mladosti-gacko, budućnosti-banovići, bosni iz visokog, a nemanja rešeta velikane bih nogometa, želju, sarajevo, borac, široki ...
saju701
Ajde dosadni ste sa Bilbijom.
Zlofish
Grande Nemanja
axel42
Pa šta nas bolan zaboli racku za Biblijom? Šahovnica na grudima, u mislima bog sami zna šta, ko ih yebe ba tamo te rušitelje države. Svaki dan jedna objava o tim kretenima koji nas uopšte nedoživljavaju kao svoju državu, da mogu sad bi igrali u HNL!
Deepy
Ša ti znaš ko šta smatra svojom državom? Što bi igrali HNL kad bi tamo bili 5.-6. i ne bi uhvatili Europu, a ovdje idu u LP? Nije ti logika saveznik.
NorthSide
Svirat će se penali ako ne bude sam mogao
Deepy
Ako je penal, a ko trebo bi ga ne svirati? Eto ti pameti.
NorthSide
Stvarno si ograničen ko balkon stid me u tvoje ime komentara koji si napisao
Deepy
Glupane Bilbija je dao 16 golova bez ovih 5 iz penala. Jel ti imalo jasnije tupsone? Da mu se i ne računaju golovi iz penala imao bi v4 komada više neo drugi strijelac. A taj drugi, Krpić je dao 3 iz penala. Inače Zrinjski je stvorio duplo više prilika od bilo koje ekipe u ligi, dao je 11 golova više od bilo koje ekipe i ti opet sereš? Bola šta si nerealan i ograničen ko konta na balkonu, ako sam ja ko balkon?
Utjug
Obucu ce srusit, a Odjecu?
Goran86
lalinjo
Odličan igrač i vjerujem da će uspjeti,pa kad se pogleda danas samo drugi gol koji je zabio,jasno se vidi da je pravi i tehnički potkovani napadač,svaka čast majstore i samo naprijed.
Fejker
E jest potkovan ???
Ajax11
Sa ovim sudijama sve je moguće
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.