Bild birao: Bičakčić među najboljima protiv Lyona
Svakako da će ovo reprezentativcu naše zemlje biti podsticaj da nastavi sa sjajnim igrama u dresu njemačkog bundesligaša (Foto: EPA)

Bh. nogometaš upisao i asistenciju

Bild birao: Bičakčić među najboljima protiv Lyona

Ermin Bičakčić u najboljim igračkim godinama igra u životnoj formi.

Premda se ljetos mnogo govorilo o njegovom odlasku iz Hoffenheima, bh. reprezentativac je svojim igrama uvjerio trenera Nagelsmanna da vrijedi i da je vrijeme za njega, što se sada i ispostavlja tačnim.

Još jednu sjajnu izvedbu naš nogometaš je pružio sinoć u Ligi prvaka protiv Lyona. Osim što je upisao asistenciju, Bičakčić je, iako nije igrao na prirodnoj poziciji, od strane uglednog Bilda bio najbolje ocijenjeni igrač uz Kramarića, Baumanna, Joelintona i Schulza.

Za svoj nastup Bičakčić je dobio "dvicu", što je vrlo visoka ocjena, ako se zna da Bild u svojim izvještajima ima specifičan način ocjenjivanja. Tačnije, ocjena 1 je najbolja, a 6 najgora...

Hoffenheim je, podsjećamo, remizirao sinoć sa Lyonom odigravši 2:2.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti