Bilić: Bili smo loši i zbog toga smo izgubili

Slaven Bilić bez opravdanja nakon poraza

Bilić: Bili smo loši i zbog toga smo izgubili

S. Bošković

Slaven Bilić odbio je dati bilo kakvo opravdanje za poraz njegovog West Hama od Tottenhama rezultatom 4:1.

Spursi su nastavili dobru formu u ligi i pobjegli su Čekićarima na tri boda prednosti, a Bilić je nakon teško poraza rekao da nema opravdanja. 

"Igra na terenu objašnjava rezultat. Oni su bili bolji. Bili su brži, jači i imali su mnogo bolju tranziciju. Odigrali smo loše, ali oni su igrali mnogo bolje i njima idu zasluge", izjavio je hrvatski stručnjak, koji je još dodao: 

"Oni su se trudili više nego u nekoj drugoj utakmici, ali mi jednostavno nismo bili dovoljno dobri da im pariramo danas". 

Potražite više informacija na temu Premier league:

West Ham je šesti na tabeli, no razlika između njih i 11. Stoke Cityja je samo dva boda. Tottenham je peti i za vodećim Leicesterom zaostaje svega četiri boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.