Bilić ne može pobjeći od balkanskog mentaliteta

Poludio nakon gola

Bilić ne može pobjeći od balkanskog mentaliteta

Samo jedan minut dijelio je West Ham od pobjede nad West Bromwich Albionom u 25. kolu Premier lige.

West Ham je vodio sa 2:1 da bi u posljednjim trenucima utakmice McAuley glavom pogodio za konačnih 2:2, što je razbjesnilo hrvatskog trenera.

Bilić nije bio toliko ljut što je njegova ekipa ostala bez pobjede koliko je bio bijesan na pomoćnog suca, koji je napravio grešku koja je prethodila golu.

Naime, gol je postignut nakon krivo dosuđenog auta. Lopta je trebala pripasti West Hamu, ali suci su napravili veliki previd. WBA je nakon tog auta došao do kornera, a zatim i do pogotka za 2:2.

Nakon primljenog gola, Bilić je razbio mikrofon koji se nalazio kraj aut linije, a zatim je urlao na suca.

"Ti si je*ena sramota", vikao je Bilić, zbog čega je završio na tribini u posljednjim sekundama utakmice.

Nema sumnje da će FA žestoko kazniti hrvatskog trenera, a nije isključeno da prođe baš poput Wengera koji je zbog sličnog incidenta nedavno bio suspendovan na četiri utakmice.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Slaven Bilić je poznat kao vrlo temperamentan trener. Kao i svakog normalnog čovjeka, Hrvata boli nepravda, ali se čini da nikako ne može pobjeći od balkanskog mentaliteta.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti