"Zašto otkaz? Pa, nisam menadžer Chelseaja ili Cityja"

Slaven Bilić sasvim otvoreno

"Zašto otkaz? Pa, nisam menadžer Chelseaja ili Cityja"

Midhat Šljivak

Slaven Bilić iznenađen je špekulacijama o otkazu u West Hamu.

Čekićari su očajno ušli u sezonu. Igrali su dosta slabo, ali je januar donio dobar napredak za londonski klub, koji je sada na devetom mjestu Premiershipa.

Dosta se u posljednje vrijeme govori o otkazu hrvatskom treneru Slavenu Biliću. Navodno bi Roberto Mancini mogao doći umjesto njega na klupu ovog tima, a Bilića takvi navodi iznenađuju.

"Iskreno, iznenađuju me takve priče. Ne znam zašto bih dobio otkaz", rekao je Bilić, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Mogu se nositi s tim i ne dam da to utječe na moj posao. Ali, iskreno, ne razumijem zašto se o tome priča. Ja nisam menadžer Chelseaja i Manchester Cityja, pa da bi ova pozicija na tabeli bila razočaravajuća. Mi ovdje radimo sjajan posao i još mnogo možemo napraviti do kraja sezone. Treba imati u vidu da smo promijenili stadion, da smo imali veliki broj povrijeđenih igrača i da nismo uspjeli dovesti neke od igrača koje smo željeli. Dobro stojimo za sada s obzirom na to u kakvim problemima smo bili", dodao je Bilić.

Seriju dobrih utakmica West Ham će imati priliku da nastavi tokom vikenda kada dočekuju West Bromwich Albion.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije