Bilić: Nisam zabrinut zbog glasina o odlasku

Hrvatski stručnjak mirno spava

Bilić: Nisam zabrinut zbog glasina o odlasku

Hrvatski stručnjak na klupi West Ham Uniteda Slaven Bilić prolazi kroz veoma težak period.

Osim problema sa povredama fudbalera, koji ga prate od početka sezone, Bilić ima i problem sa formom svoje ekipe. West Ham je prošle sezone gotovo redovno pobjeđivao favorite, kako na domaćem, tako i na gostujućem terenu, ali ove sezone je situacija potpuno obrnuta.

Engleski mediji dugo vremena sele Bilića iz londonskog kluba, a kao njegovog nasljednika vide Italijana Roberta Mancinija. Ipak, hrvatski stručnjak poručuje da nije zabrinut zbog ovih glasina.

"Nisam iznenađen jer sam takve glasine slušao i prošle godine. Mnogi treneri u Engleskoj ih stalno slušaju. Nisam zabrinut zbog toga, samo pokušavam raditi svoj posao i mislim da ga radim. Sa upravom još uvijek nisam vodio nikakve razgovore", rekao je Bilić.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Narednu šansu da popravi utisak West Ham će imati danas kada gostuju kod Southamptona u okviru 24. kola Premiershipa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi