I Finci se nisu suzdržali komentara: Bilino polje odavno nije izgledalo kao što izgleda danas

Manje od sat vremena do utakmice

I Finci se nisu suzdržali komentara: Bilino polje odavno nije izgledalo kao što izgleda danas

A. Čaušević

Do utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo Bosna i Hercegovina - Finska ostalo je manje od sat vremena.

Za razliku do prethodnih godina kada reprezentacija BiH i nije bila hit zbog slabih rezultata tribine Bilinog polja bi obično bile i više nego prazne.

Međutim, sada se situacija potpuno promijenila. Niz sjajnih rezultata u septembru i oktobru vratili su nadu da se može do Mundijala.

Prvo od dva novembarskih finala igra se od 15 sati, a tribine stadiona su već sada dobrano ispunjenje.

Zenički hram fudbala odavno nije izgledao kao što to izgleda dana, a i Finci se nisu suzdržali od komentara.

Na Twitter profilu objavljen je kratki video s terena u kojem se pohvalno govori o stadionu Bilino polje.

Inače, očekuje se da na tribinama bude prisutno oko 10.000 gledatelja te će atmosfera biti spektakularna.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Sastav našeg tima izgleda ovako: Šehić, Ahmedhodžić, Saničanin, Kolašinac, Ćivić, Hadžiahmetović, Pjanić, Cimirot, Stevanović, Prevljak, Krunić.

Za Finsku igraju: Lukas Hradecky, Daniel O'Shaughnessy, Leo Väisänen, Robert Ivanov, Nicholas Hämäläinen, Jukka Raitala, Glen Kamara, Robin Lod, Rasmus Schüller, Marcus Forss i Teemu Pukki.

Top Komentari

kondor11
Najljepsi stadion najljepsi grad Volim te Bosno
3 2
Eminbos
Finski sastav,lici na Hokejaski..bum videli..mozda danas gledamo buducnost BI H fudbala,u kojij nema vise nedodirljivih,radi slusaj,igraj,a komentare i ljutnje ostavi kuci ili u ksfani...Jbt pa onaj Dekin jaro Spahic je Malom Pjanicu s 19 godina opalio samar i cak mu uzeo i sat vredan par milja evra..i toga je bilo..Spahic ,s**** nas za dva prvenstva...90%...al haj da vidimo kimpletnu smijenu,i vsljda Pjsnic odigra jednu utskmicu za pamcenje...u posljednje vreme se ko balerina okrece...jbt sakon opali je nekada po golu a ne gore je dole je...tamo je,vamo je..Opali je ,**** je...
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi