NSBiH potvrdio: Zmajevi na Bilinom polju pred punim tribinama

Dozvoljen puni kapacitet

NSBiH potvrdio: Zmajevi na Bilinom polju pred punim tribinama

Midhat Šljivak

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sredinom novembra igra odlučujuće utakmice kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Domaće utakmice protiv Finske i Ukrajine bit će sjajna prilika za bh. tim da se domogne mjesta koje vodi u baraž, a dobra vijest je da će Zmajevi moći da računaju na veliku podršku sa tribina.

NSBiH danas je potvrdio kako je Krizni štab Ministarstva Zeničko-dobojskog kantona odobrio njihov zahtjev za pun kapacitet stadiona Bilino polje za ove mečeve.

"Nakon što je Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine 15. 10. 2021. godine Kriznom štabu Ministarstva zdravstva Zeničko-dobojskog kantona poslao zahtjev za odobrenje prisustva publike u punom kapacitetu stadiona „Bilino polje“ u Zenici za utakmice kvalifikacija za SP sa Finskom i Ukrajinom, danas je na adresu Saveza stiglo zvanično odobrenje KŠ MZZDK po ovom zahtjevu", saopšteno je iz krovne kuće bh. fudbala.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Tako će Zmajevi moći da računaju na veliku podršku sa tribina u borbi za plasman u baraž.

Podsjetimo, prvi meč igra se 13. novembra protiv Finske, a tri dana kasnije u Zenicu stiže Ukrajina.

Top Komentari

2323
Bojkot Vicine I Zvjezdanove reprezentacije ce biti ..dzaba krizni stab dozvolio ...bice im opet 3000-4000..
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi