Lennon kritikovao stanje terena Bilinog polja

U izjavi za klupski TV

Lennon kritikovao stanje terena Bilinog polja

A. Čaušević

Celtic je uspio pobijediti hrabro i borbeno Sarajevo s 0:1 i plasirati se u grupnu fazu Europa lige. 

U izjavi za klupsku televiziji Neil Lennon je kazao da je njegov tim potpuno zasluženo prošao dalje, ali je i kritikovao stanje u kojem se nalazi teren Bilinog polja.

Škotski stručnjak je za teren zeničkog stadiona kazao da je bio veoma težak.

"Bili smo fantastični, zasluženo smo pobijedili, sretan sam zbog igrača i Kluba, malo je frustrirajuće što nećemo igrati Ligu prvaka, ali pobijedili smo sedam utakmica za redom"

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Igrači su bili izvrsni na veoma teškom terenu, stvarno teškom i njihov uspjeh je prekrasan i ovo nam otvara sezonu", kazao je Lennon.

Inače, kritike na stanje terena Bilinog polja nisu neko iznenađenje, poznato je i da je reprezentacija BiH odlučila da svoj meč baraža igra na Grbavici isključivo radi boljih uslova za igru.

Top Komentari

BatonDezitijat
u Zenici nemoze nista da valja ljudi sve unistili sto se moze unistiti nisu vidjeli rata i granate a grad im.izgleda ko da je Nuklearna pala
2 13
MangasColoradas
Igrali su i jedni i drugi na istom terenu,a nije da ste vi Skoti poznati kao neki tehnicari pa da vam treba savrsen teren,tako da ti je to klasicno opravdanje za poprilicno losu igru i los rezultat protiv fizicki mnogo inferiornije ekipe...na srecu ste i onaj jedan gol zabili,ali ako u grupi naletite na neke Spance ili Nijemce oni ce vas vratiti u realnost.
12 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi