U cvijetu mladosti poginuo reprezentativac nakon utakmice života!
FOTO: Ilustracija

Tragična sudbina

U cvijetu mladosti poginuo reprezentativac nakon utakmice života!

Admin Čaušević

Nova tragedija u svijetu fudbala. 

U cvijetu mladosti je preminuo Billel Benhamouda i to nakon što je odigrao svoju najbolju utakmicu u kratkoj karijeri.

Benhamouda je bio briljantan u pobjedi svog Alžira nad Congom. U trijumfu 3:0 pokojni fudbaler je postigao gol i upisao asistenciju.

Međutim, njegova sreća je bila kratkog daha pošto je ćivot okončao na surov način, tačnije poginuo je u stravičnoj nesreći.

Bheamouda je preminuo u saobraćajnoj nesreći vraćajući se kući sa utakmice u društvu prijatelja i tako kao bi posjetio svoju porodicu.

Ofanzivni veznjak koji je za mjesec trebao napuniti 25 godina je želio svoju radost podijeliti sa majkom i ocem, ali na njegovu žalost to nije dočekao.

Benhamouda je igrao za alžirske klubove Hadjout i Alger, odnedavno je počeo nastupati i za A selekciju svoje zemlje, pripremao se i za evropski transfer kojeg na kraju nije dočekao.

Top Komentari

PapaK
Lik je musliman, valjda rahmetli? Jbem vam profesiju.
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi