Biševac na ljekarskim pregledima u Rimu

Srbijanski fudbaler na korak od Lazija

Biševac na ljekarskim pregledima u Rimu

Endin Čaušević

Milan Biševac doputovao je danas na ljekarske preglede u Rim i uskoro bi trebao potpisati ugovor sa Lazijom.

Italijanski mediji navode da je fudbaler Lyona stigao na ljekarske preglede u trening kamp Lazija, te da bi u narednih nekoliko dana trebao potpisati ugovor sa ovim klubom. Navodno, Biševac se jučer oprostio od navijača Lyona i poručio im je da će napustiti klub u ovom prelaznom roku.

"U svakom klubu navijači su mnogo važniji od trofeja. Hvala vam svima za poruke podrške", napisao je Biševac na svom Twitter profilu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Srbijanski odbrambeni igrač u Lazio bi trebao stići za 1,5 miliona eura. Na aerodromu ga je dočekalo nekoliko pristalica rimske ekipe koji su ga dočekali uz aplauze.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi