Biševac: Zvezdu volim, ali nije bilo realno da se vratim

Novi fudbaler Lazija

Biševac: Zvezdu volim, ali nije bilo realno da se vratim

Iskusni Milan Biševac je danas zvanično predstavljen u Laziju, sa kojim je potpisao jednoipogodišnji ugovor.

Ovaj defanzivac se dugo dovodio u vezu sa povratkom u Crvenu zvezdu, za koju je nastupao u periodu od 2004. do 2006. godine, ali njegov povratak u domovinu nije bio realan, što je i sam potvrdio.

"Volim Crvenu zvezdu jer je to moj klub, ali sa Marakane me niko nije zvao. Nije bilo nikakvih pregovora, niti sam ja potencirao nešto u vezi s tim", rekao je Biševac, te dodao:

"Zvezdu je teško odbiti ali, iskren da budem, povratak u Beograd nije bio realan. Ne bih volio da se misli da sam ja nešto odbio, jer me niko nije ni zvao".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nakon Crvene zvezde, bivši reprezentativac Srbije je nastupao za  Lens, Valenciennes, PSG i Lyon, a u Laziju bi trebao biti zamjena za Stefana De Vrija kojega zbog povrede čeka duža pauza. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi