Službeno: Biševac potpisao za Lazio

Lulić dobio novog saigrača

Službeno: Biševac potpisao za Lazio

Lazio je ojačao svoju zadnju liniju srbijanskim igračem Milanom Biševcem koji je prethodno nastupao za Lyon. 

Iskusni Biševac je jučer potpisao ugovor sa Lazijom na godinu i pol dana uz mogućnost produženja saradnje, a o prvim impresijama govorio je za B92. 

"Dobio sam bio i ponudu Lyona ali nisam želio produžiti ugovor iz nekoliko razloga. Lazio se pojavio u međuvremenu, pozvao me onda Mateja Kežman, i počela je priča. Presretan sam. Puno se očekuje od mene i nadam se da ću se brzo uklopiti u Seriji A", izjavio je Biševac. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj iskusni defanzivac je od 2006. godine bio u Francuskoj gdje je nastupao za Lens, Valenciennes, PSG i Lyon, a u Laziju bi trebao biti zamjena za Stefana De Vrija kojega zbog povrede čeka duža pauza. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi