Bivši bh. reprezentativac danas u novom klubu

Odlazi na posudbu

Bivši bh. reprezentativac danas u novom klubu

S. Mlaćo

Kao na traci se smjenjuju vijesti vezane za bivšeg bh. reprezentativca.

Nakon što se prije par dana sasvim neočekivano pojavio na prozivci Anderlechta, bh. defanzivac ipak neće ostati u Belgiji.

Odlazi na posudbu u AEK, gdje je već nastupao i gdje je veoma cijenjen kod navijača.

Jasno je da priliku u Anderlechtu zbog brojnih skandala sigurno neće dobiti, pa je ova odluka sasvim očekivanja.

Na posudbi bi trebao provesti narednih godinu dana, a sve će biti definisano danas kada stiže u Atinu. Obavit će ljekarske preglede i potpisati ugovor.

Potražite više informacija na temu Super League:

Da je u Atini poželjan potvrdio je i AEK-ov gazda Dimitris Melissanidis koji je prije par dana kazao kako je na adresu Anderlechta već poslana ponuda i da se čeka odgovor, a u slučaju da se transfer realizuje, spreman je za Banjalučanina angažovati i psihologa kako bi maksimalno bio usredotočen na teren.

Uz AEK i Anderlecht, kroz karijeru je ranije još igrao za Borac, Crvenu zvezdu, Napredak, Sheriff, Krasnodar, Spartak Vladikavkaz, Elazigspor, Gaziantepspor, Sporting Gijon, Tom Tomsk...

Top Komentari

adis_D11
Buraz sve sto radi sebi radi ali ja nikad od ovog momka nisam čuo da je nesto ružno rekao protiv Bosne i reprezentacije(tetovaže sto je radio mislim da čak i nezna šta znače i da nekom smetaju).Mozda griješim ali to je moje mišljenje.Cjelo vrijeme kada je okupljanje repke bilo bio je sa spahom i dzekom da ima u njemu nacionalizma nevjerujem da bi mu ova dvojica dopustila da bude s njima.
1 0
konjnakvadrat
Pozdrav za sve kurve, narkomane i psihopate
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi