Žele ga po svaku cijenu: Za bivšeg bh. reprezentativca pripremili i psihologe!

U Anderlechtu se nije proslavio

Žele ga po svaku cijenu: Za bivšeg bh. reprezentativca pripremili i psihologe!

A. Čaušević

Nakon neuspjele avanture u Belgiji bivši bh. reprezenativac će na ljeto tražiti novu sredinu. 

Igrač koji je svojevremeno nosio "šesticu" u nacionalnom timu naše zemlje je zimus zbog niza skandala izbačen u drugi tim Anderlechta te se praktično i ne sjeća kada je posljednji put odigrao zvanični susret.

Bez obzira što je "nestao" sa zelenih terena, rođeni Banjalučanin je uvijek dobrodošao u jedan klub. Riječ je o AEK-u.

Gazda kluba iz Atine Dimitris Melissanidis je potvrdio kako je bivši prvak Grčke zainteresovan da vrati odličnog, ali često nedisciplinovanog defanzivca u ekipu.

"Zainteresovani sm za njega. Već smo poslali ponudu i sada čekamo odgovor. Ako ne dođe okrenut ćemo se drugim rješenjima", rekao je Melissanidis koji je kazao kako će ako je potrebno angažovati i psihologa koji bi bio u službi nekadašnjeg "zločestog dečka" bh. reprezentacije.

"Za njega ću angažovati psihologe i lične pomoćnike...", rekao je Melissanidis tokom klupske večere.

Bivši bh. reprezentativac je član AEK-a bio od januara 2017. godine do juna 2018. godine. Za provedeni period u Atini postao je miljenik navijača te prvak Grčke.

Potražite više informacija na temu Super League:

U Anderlechtu su ga se zimus pokušali riješiti na sve moguće načine. Na stolu je bilo ponuda iz Ukrajine, Turske, Rumunije, ali je 29-godišnjak bio istrajan u odluci da ostaje u klubu iz Brisela.

Računajući sva takmičenja ove sezone je skupio svega 14 nastupa. Posljednji meč odigrao je krajem decembra prošle godine protiv Mouscorna. 

Top Komentari

Zoilomas
Huliganski klub, naravmo da cepodrzavati cetnike kao i crvena zvezda
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi