Bivši bh. reprezentativac iznenadio sve u Anderlechtu

Pojavio se na treningu prvog tima

Bivši bh. reprezentativac iznenadio sve u Anderlechtu

E. Škorić

Bivši bosanskohercegovački reprezentativac vratio se u prvim tim Anderlechta.

On je prošle sezone bio prebačen u B tim Anderlechta zbog svog ponašanja, ali je jučer trenirao tokom prvog treninga prve momčadi.

Kako zarađuje oko milion eura po sezoni, Igrač broj 6 nema namjeru sam da ode iz kluba, dok Anderlecht traži način da ga se riješi.

Nekadašnji defanzivac bh. reprezentacije (29) želi da igra sa Vincentom Kompanyjem, ali klub ima drugačije razmišljanje.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Iza njega su brojne afere, prije svih ona sa Jelenom Karleušom, a status reprezentativca izgubio je i zbog tetovaža posvećenih četničkom vojvodi.

Top Komentari

premium
Dosadni ste sa njim
7 0
premium
Jebo vas on
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi