Bivši igrač Liverpoola napao ženu i vikao: Debela kur** znaš li ti ko sam ja?
Welsh je igrao za Liverpool od 2001. do 2006. godine

Velšanin je dotakao samo dno

Bivši igrač Liverpoola napao ženu i vikao: Debela kur** znaš li ti ko sam ja?

S. Pašalić

Bivši igrač Liverpoola John Joseph Welsh napao je ženu na autobuskoj stanici.

Velšanin je igrao za Liverpool od 2001. do 2006. da bi zatim bio na posudbama u nekoliko niželigaša, prije nego što ga je Tranmere Rovers potpisao 2009. godine, a zatim je otišao u Preston North End, gdje je bio i kapiten.

Kako pišu engleski mediji, on je nešto prije 4 ujutro naletio na par koji je čekao taksi na autobuskoj stanici.

Welsh je svojoj žrtvi Jeanette Gavin rekao "gledaj gdje ideš debela kur**" prije nego što je došlo do sukoba između njega, mlade žene i njezinog partnera Eileen Phealey.

Jedna svjedokinja događaja je opisala šta se desilo: "U 3:40 žene su stojale zajedno na autobuskom stajalištu na uglu ulice Victoria i ulice Temple čekajući taksi."

"Optuženi je prošao pored njih i došlo je do prepirke o tome šta se smatralo da se dogodilo na autobuskoj stanici."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Rekao je: 'Mogu uraditi šta god želim', a riječi u smislu 'nemoj mi reći što da radim, ja ću učiniti šta god hoću. Zar ne znaš ko sam ja?' i rekao je da može saznati gdje žive".

Velšanin je tada udario 57-godišnju ženu i oborio je na pod. Nakon toga je neko pozvao policiju, a Welsh je uhapšen.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi