Bivši igrač Real Madrida završio u MLS-u

Merdan u Chicagu

Bivši igrač Real Madrida završio u MLS-u

Edmir Škorić

Bivši veznjak Real Madrida Alvaro Medran karijeru nastavlja u MLS-u.

Chicago Fire nema sjajnu sezonu, još jednom je ostao bez play-offa, a glavni trener Veljko Paunović i generalni direktor Nelson Rodriguez žele da ojačaju tim za narednu sezonu u američkoj nogmetnoj ligi.

Bastian Schweinsteiger je već napustio klub jer je odlučio završiti igračku karijeru, a među onima koji odlaze je je i najbolji strijelac tima Nemanja Nikolić.

Stoga je Chicago angažovao nekadašnjeg igrača madridskog Reala. Medran je upisao 77 nastupa u La Ligi za nekoliko klubova, a igrao je i za Španiju u raznim omladinskim razinama.

25-godišnji centralni vezni igračbez kluba je od septembra kada je napustio Valenciju, ali sada će obući dres Chicaga s kojim će pokušati doći do play-offa naredne sezone.

Top Komentari

odbosnezmaj
Još da je postavljena njegova slika...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi