Bivši igrač Reala nakon urnebesnog videa traži da klub potpiše Messijevog sina

Mateo provocira starijeg brata i oca

Bivši igrač Reala nakon urnebesnog videa traži da klub potpiše Messijevog sina

M. Šljivak

Lionel Messi je jučer pred kamerama argentinske televizije iznio zanimljive činjenice.

Otkrio je kako njegov srednji sin Mateo često nervira starijeg brata Thiaga, ali i njega 'provocira' izjavama o Real Madridu i Liverpoolu.

Mateo ne štedi oca i starijeg brata i njegove provokacije su itekako žestoke.

"S Mateom stalno igram fudbal i nekada voli da provocira nevjerovatnim izjavama. Neki dan smo se igrali kući i on je iz čista mira rekao 'Ja sam navijač Liverpoola koji te pobijedio, dolazim iz Liverpoola'. To je radio i za Valenciju nakon poraza u finalu i sutra mi je on rekao da navija sada za njih. Nevjerovatan je i čak slavi golove Real Madrida da iznervira starijeg brata Thiaga", rekao je Messi.

Nakon što se ovaj video pojavio na društvenim mrežama, oglasio se i nekadašnji fudbaler Real Madrida i Liverpoola, Alvaro Arbeloa.

On je podijelio video Messijeve izjave i poslao je poruku rukovodstvu Reala:

"Potpišimo ugovor s njim", napisao je uz osmijeh Arbeloa.

Katalonci su osvojili titulu prvaka Španije, ali su doživjeli teške poraze u polufinalu Lige prvake protiv Liverpoola, te u finalu Kupa Kralja kada ih je nadigrala Valencija.

To je svakako bio težak udarac za Messija, ali i kompletnu ekipu Barcelone, koja se nadala trostrukoj kruni.

Priliku da osvoji trofej sada će čudesni Argentinac imati na Copa Americi sa nacionalnim timom, a u narednoj sezoni u dresu Barce će imati mnogo veće izazove.

U Španiji Real najavljuje velika pojačanja, ali i put do trofeja Lige prvaka će sasvim sigurno biti mnogo teži nego ove sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bistrik87
meni stari umalo staru nije ubio kad me kod zelje na cevape odvela ko dijete, a zamisli jos da sam golove slavio pa ne bi mi nikad halalio
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi