Bivši Liverpoolov as spomenuo Džeku, pa morao trpiti uvrede kompleksaša

Riisea napali tokom prenosa utakmice

Bivši Liverpoolov as spomenuo Džeku, pa morao trpiti uvrede kompleksaša

Liverpool i Roma su sinoć na Anfieldu odigrali prvi meč polufinala Lige prvaka u kojem su Redsi dominantno slavili sa 5:2, što je za ekipu iz Rima još i dobro budući da su imali pet golova zaostatka.

Utakmicu je pomno pratio i dobro poznati Norvežanin John Arne Riise, koji je tokom karijere nastupao za oba kluba. Istina, više je Liverpoolov jer je na Anfieldu proveo sedam godina, odigrao preko 250 utakmica i osvojio Ligu prvaka u onom čuvenom finalu protiv Milana.

Riise je karijeru okončao 2016. godine i od tada se povremeno bavi komentatorskim poslom, a sinoć je kao stručni konsultant na jednoj televiziji pratio utakmicu svojih bivših klubova i emotivno je proslavio prvih pet golova na utakmici koje su zabijali Salah, Firmino i Mane. Sve vrijeme je bio aktivan i na Twitteru.

Međutim, mali problem je nastao kada se Norvežanin obradovao i golu koji je Liverpool primio. "Bravo Džeko!", napisao je Riise zbog čega je ekspresno dobio nekoliko neprimjerenih komentara.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nekim Liverpoolovim fanovima se Riiseov tweet nije dopao pa mu je jedan poručio da "od*ebe", na šta mu je Norvežanin kratko odgovorio: "Zaveži".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi