Bivši omladinac Crvene zvezde pojačao Olimpik

Priključio se novim saigračima

Bivši omladinac Crvene zvezde pojačao Olimpik

FK Olimpik dobio je još jedno pojačanje.

Sarajevski klub na proljeće će voditi borbu za plasman u Premijer ligu BiH, a u tome bi treneru Darku Vojvodiću trebao pomoći i 18-godišnji Đorđe Kukolj.

Radi se o fudbaleru iz Srbije koji je ponikao u omladinskoj školi Crvene zvezde, a sa Olimpikom je dogovorio sve i već večeras se priključio na pripremama u Međugorju.

"Kukolj je bio standardan član postave Crvene Zvezde koja je igrala Omladinsku Ligu prvaka. Radi se o vrlo talentovanom fudbaleru rođenom 7. maja 2001. godine, koji je posljednju polusezonu proveo u redovima Radničkog iz Sombora", saopštili su iz federalnog prvoligaša.

Po dolasku u Međugorje zadovoljstvo zbog ostvarene saradnje nije skrivao ni Kukolj.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Tokom zimske pauze kontaktirali su me ljudi iz Olimpika, razgovarali smo o planu i viziji za naredni period, sve mi se to svidjelo, poklopile su nam se ambicije i sada sam tu. Nadam se da ću se izboriti za mjesto prvotimca i tako pomoći klubu da ostvari visoke ambicije", poručio je Kukolj.

Kukolj će sutra obaviti i prvi trening s novim timom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi