Remi Olimpika i Leotara u Međugorju

Pripreme za drugi dio sezone

Remi Olimpika i Leotara u Međugorju

Ekipa Olimpika odigrala je prvu prijateljsku utakmicu u Međugorju.

Lideri 1. lige FBiH će u Hercegovini na pripremama boraviti sve do 16. februara, a prvu po redu prijateljsku utakmicu odigrali su danas protiv Leotara iz Trebinja. Nakon 90 minuta igre bilo je 1:1.

Do prednosti Olimpik je došao već u trećoj minuti susreta zahvaljujući golu koji je postigao Stjepanović. Iako je u nastavku sarajevski tim kontrolisao igru i diktirao tempo, pred sami kraj prvog dijela primili su gol nakon jedanaesterca koji je realizovao Zečević.

U drugom poluvremenu Olimpik je na sve načine pokušavao da dođe do novog pogotka, a najveće zasluge što je rezultat ostao nepromijenjen idu golmanu Leotara koji se u nekoliko navrata istakao odličnim intervencijama.

U Olimpiku imaju u planu da do povratka u Sarajevo odigraju još tri kontrolne utakmice. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi