Olimpik otputovao u Međugorje
Foto: Facebook/FK Olimpik Sarajevo

Drugi dio priprema

Olimpik otputovao u Međugorje

Fudbaleri Olimpika jutros su otputovali u Međugorje na drugi dio priprema. 

Nakon što su u prethodnim danima radili u našem glavnom gradu ekspedicija tima sa Otoke je jutros otputovala u Hercegovinu.

Šef stručnog štaba Darko Vojvodić, sa svojim saradnicima Momčilom Stanićem, Aldinom Kametovićem i Aleksandrom Božovićem poveli su 26 fudbalera i tri golmana.

Na spisku putnika u Hercegovinu se nalaze: Zajko Zeba, Adnan Osmanović, Milan Muminović, Danijel Stojanović, Fadil Čizmić, Kenan Handžić, Faris Handžić, Amer drljević, Idriz Džafić, Nemanja Lekanić, Muamer Adžem, Ognjan Stjepanović, Nikola Mojović, Adnan Hadžić, Enis Sadiković, Elvis Sadiković, Emir Tukić, Egho Fadi, Aid Tabaković, Ermin Mahmutović, Miloš Borovčanin, Anes Dedović, Amar Beširević, Sedin Ramić, Hamza Bešić, Nikola Baban, Tarik Karišik, Marko Džida i Tarik Abdulahović. Sa ekipom su otputovali i Izvršni direktor Dino Đurbuzović, sportski direktor Romeo Šapina, fizioterapeut Ejub Hećo i ekonom Kenan Alispahić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Olimpik u Hercegovini ostaje do 16. februara, a u tom periodu će odigrati četiri pripremna susreta, a prvi od njih je na programu u četvrtak, kada će na terenima Sport Centra odigrati duel protiv Sutjeske iz Foče.

Promo

Top Komentari

nijepoznat
Samo jako
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi