Bivši trener Barcelone boluje od ALS-a: Imam još četiri godine života

Unzue šokirao javnost

Bivši trener Barcelone boluje od ALS-a: Imam još četiri godine života

E. Čaušević

Bivši član stručnog štaba Luisa Enriquea, Juan Carlos Unzue, danas je šokirao špansku javnost objavom da je teško bolestan.

Unzue je godinama sarađivao s Enriqueom u Celti i Barceloni, a okušao se i kao glavni trener Celte i Girone. Bez posla je od oktobra prošle godine i kako stvari stoje više ga nećemo gledati u trenerskom svijetu.

Naime, Unzue je danas sve šokirao objavom da je teško bolestan. On je potvrdio da boluje od amiotrofične lateralne skleroze (ALS) za koju je poznato da nema lijeka.

Unzue se danas oglasio u javnosti i potvrdio je da je teško bolestan, te da su mu doktori rekli da još ima četiri godine života.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Imam ALS i doktori su mi rekli da imam još četiri godine života. To je bio šok za mene i moju porodicu, ali ljudi su sposobni da se prilagode u svim situacijama", rekao je Unzue.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Penderinos
Nakon smrti Tite sada i ovaj. Sta je ovo braćo mila. Kao da je neko prokleo ove trenere barce
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi