Bivši trener Borca spašava srbijanskog "fenjeraša"

Milinković preuzeo Rad

Bivši trener Borca spašava srbijanskog "fenjeraša"

Čelnici FK Rad, posljednjeplasirane ekipe srbijanske Super lige, su odlučili uručiti otkaz glavnom strategu Slađanu Nikoliću nakon poraza od Bačke (2:1) u 24. kolu šampionata Srbije.

Međutim, rukovodstvu Rada nije bilo potrebno dugo da pronađu Nikolićevu zamjenu, pa je iz kluba i zvanično saopšteno da je novi trener ekipe Zoran Milinković.

Inače, Milinković je na ljeto 2017. godine preuzeo ekipu banjalučkog Borca, ali nije opravdao povjerenje uprave, pa je nakon serije loših rezultata Banjalučana krajem novembra prošle godine došlo do raskidanja saradnje sa srbijanskim stručnjakom.

Osim Borca Milinković je u svojoj trenerskoj karijeri radio još i u FK BSK Borča, Obiliću, Kolubari, Sremu, Spartaku iz Subotice, Vojvodini, OFK Beograd, Arisu, Voždovcu, Partizanu i Anarthosisu.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Milinković je sada preuzeo ekipu Rada koja se nalazi na samom dnu tabele srbijanske Super lige sa samo 15 osvojenih bodova iz 24 utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi