Bivši trener Viteza pronašao novi angažman

Kreće u novu misiju

Bivši trener Viteza pronašao novi angažman

S. Mlaćo

Nakon što je napustio redove federalnog prvoligaša NK Vitez hrvatski stručnjak Vjeran Simunić pronašao je novi angažman.

Naime, Simunić je dogovorio saradnju sa hrvatskim niželigašem NK Lipik 1925, a ova informacija potvrđena je na zvaničnoj stranici kluba.

Simunić je jedan dio karijere proveo i u Aziji, Maleziji, Bahreinu, a saradnju sa Lipikom je dogovorio do ljeta naredne godine.

Ovaj klub ima ozbiljne ambicije u narednom periodu, te vjeruje da će Simunić svojim znanjem i iskustvom uveliko pomoći u ostvarenje cilja.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Iskusni stručnjak sa Vitežanima se rastao krajem januara ove godine.

Podsjetimo, Vitežani trenutno vode veliku bitku za opstanak u Prvoj ligi FBiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi