Bizarno: Peter Crouch želi djetetu dati ime po indijskom restoranu
Zanimljiva ideja nekadašnjeg napadača Liverpoola

Bivši reprezentativac Engleske želi iskoristiti dobre kvote

Bizarno: Peter Crouch želi djetetu dati ime po indijskom restoranu

S. Pašalić

Bivši napadač Engleske Peter Crouch i njegova supruga Abbey Clancy očekuju svoje četvrto dijete.

Peter Crouch je priznao da razmišlja o tome da nazove svoje četvrto dijete Samrat po svom omiljenom indijskom restoranu.

38-godišnji napadač rekao je da je provjeravao kladioničarske kvote za ime svog djeteta i da je primjetio da je kvota na ime Samrat 100/1. On je dodao da se ime može skratit na Sam i da bi se njegova supruga složila s tim.

"Jedan od kladioničara uzima oklade za imena za moju malu. Harry je na vrhu. A na 100/1 bilo je ime Samrat i imao sam nekoliko ljudi koji su govorili: ' Morate to učiniti '- Samrat Crouch", izjavio je Peter Crouch.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"To je genijalno, jer biste ga samo kasnije zvali Sam. Za ime Shane recimo kvota je još veća. Trenutno je ime Harry na vrhu liste, to ime mi se sviđa. Samrat je ime koje se može dati i za muško i za žensko. Jacob, June, Mary, Samrat, BabyNo4, i Hat-trick su trenutno imena na koje je kvota ista - 100/1", dodao je Crouch.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi