Peter Crouch ponovo u Premier ligi!
(Foto: Twitter/Burnley) Engleski napadač je nakon sedam i po godina napustio Stoke

Iskusni napadač potpisao za Burnley

Peter Crouch ponovo u Premier ligi! · Zvanično

Jučer je Peter Crouch proslavio svoj 38. rođendan, a jučer su se pojavile i informacije da bi visoki napadač mogao ponovo zaigrati u Premier ligi.

To će se i desiti pošto je Peter Crouch danas zvanično postao fudbaler Burnleyja, sa kojim je dogovorio saradnju do kraja sezone.

Crouch u Burnley stiže kao dio transfer paketa za Sama Vokesa, koji je krenuo u suprotnom smjeru - iz Burnleyja u Stoke. Osim Croucha, Burnley je dobio i novac, a vrijednost čitavog transfera se procjenjuje na devet miliona funti.

Peter Crouch je u svojoj dosadašnjoj karijeri branio boje Tottenhama, Dulwich Hamleta, IFK Hasleholma, QPR-a, Portsmoutha, Aston Ville, Norwicha, Southamptona, Liverpoola i Stokea...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti