Bjelica očitao lekciju igračima

Bjelica očitao lekciju igračima

E. Škorić

Trener Dinama Nenad Bjelica bio je razočaran zbog pobjede u Varaždinu.

Nakon sjajne partije i pobjede nad Atalantom, Dinamo je poražen u Varaždinu s 1:0.

"Čestitam Varaždinu na zasluženoj pobjedi, pokazali su puno borbe, želje i htijenja, vidjelo se kako žele taj pozitivan rezultat. Mi smo očito mislili da će nam biti lakše, pa onda i kada dođu neke dobre situacije ne zabiješ gol ili vam golman obrani. Nama je ovo dobar šamar, dokaz da samo maksimalnim pristupom možemo pobjeđivati i dalje", kaže Nenad Bjelica, pa dodaje:

"Za ovakvu predstavu nemam objašnjenja, svi misle da moraju igrati, da moraju uvijek biti na terenu, bilo u Europi ili na drugim utakmicama. A onda njihovi menadžeri zivkaju vas, mene, raznim putem pokušavaju doći do beneficija. A kod Nenada Bjelice nema beneficija, zapamtite! Jedino mjerilo je teren, danas smo imali nekolicinu njih koji bi rado igrali velike utakmice, ali su jako malo pokazali. To je dobro mjerilo za sve ono koje dolazi".

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Igrači prije svega moraju poštivati Dinamo, klub koji ih redovito plaća. U ugovoru im stoji kako oni moraju trenirati, a trener bira kada će tko igrati. Malo previše energije trošimo na razne poziva, više nemam strpljenja. Neka igrači šute i rade, a ja ću odlučiti tko će igrati. Tako će biti do kraja polusezone, to sam im već i najavio u svlačionici. Više ne želim nikoga u svojoj kabini, nikakve individualne razgovore. Mjerilo je teren, tko se pokaže na treningu, taj će igrati", završio je Bjelica.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

S3mac
Jel' moguće da ne znate ni sliku postaviti kako treba???
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi