Boateng posljednjeg dana prelaznog roka napušta Fiorentinu

Javlja italijanski Sky Sport

Boateng posljednjeg dana prelaznog roka napušta Fiorentinu

Ofanzivac iz Gane Kevin-Prince Boateng odlazi iz Fiorentine posljednjeg dana zimskog prelaznog roka, prenosi Sky Sport. 

Boateng je u Firencu stigao prije samo nekoliko mjeseci iz Sassuoloa, ali nije zadovoljio klupske čelnike i otići će na šestomjesečnu posudbu u Bešiktaš.

Turski klub dogovorio je sve uslove s italijanskom ekipom i dovest će Boatenga na posudbu s opcijom otkupa ugovora na kraju sezone.

Boateng je ove sezone upisao 14 utakmica u Seriji A i postgao jedan pogodak.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Prije Fiorentine i Sassuoloa promijenio je mnogo klubova, a između ostalog igrao je za Herthu, Borussiju Dortmund, Tottenham, Portsmouth, Milan, Schalke...

Top Komentari

Saimai1316
To je ta jaka turska liga,sve istrosene,potresene,u godinama igrace kupubu,nikakav kvalitet im ne donose,a prace pare uzimaju
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi