Boban ponosan na Modrića: Sličan mu je bh. reprezentativac, ali on je jedinstven
Ponosan na uspjeh Hrvatske u BiH

Ponosan na uspjeh Hrvatske u Rusiji

Boban ponosan na Modrića: Sličan mu je bh. reprezentativac, ali on je jedinstven

S. Mlaćo

Legendarni Zvonimir Boban pojavio se u Dubaiju gdje se održava dodjela Globe Soccer Awards. Boban ima jak utjecaj u FIFA-i, trenutno obavlja ulogu zamjenika generalnog sekretara, a posebnim riječima govorio je o srebru koje je reprezentacija Hrvatske osvojila u Rusiji.

"Pokazali smo talenat i hraborost. Ponosan sam, to je naveći uspjeh hrvatskog nogometa.

Biranim riječima je govorio o najboljem igraču Svijeta Luki Modriću.

"Modrić je izuzetan i jedinstven. Sličan mu je Miralen Pjanić, koji također organizuje igru svog tima, međutim malo je igrača poput njega u ovom trenutku. Ima tu dosta onih koji tek dolaze i od kojih je mnogo očekivati u narednom periodu".

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Istakao je da je Juventus jedan od favorita za osvajaje Lige prvaka i da je dovođenje Ronalda bio pravi potez za čelnike Stare dame.

Top Komentari

zaboti janos
Bravo za Modrica!
0 14
Mirko
E moj pipune,pipune.,ti vidiš možda do Maoče i to Gornje.
0 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije