Prekinuta utakmica Bundeslige: Sudija pogođen predmetom

U 72. minuti

Prekinuta utakmica Bundeslige: Sudija pogođen predmetom

Haris Zilić

Nevjerovatne scene iz Bundeslige.

Utakmica 27. kola Bundeslige između Bochuma i Borussije Monchengladbach prekinuta je u 71. minuti pri rezultatu 0:2 za goste.

Naime, iz publike doletio je predmet na teren, a zatim je jenda otvorena limenka pive pogodila pomoćnog sudiju nakon čega je glavni sudija meča Cortus prekinuo meč i sada se čekaju instrukcije oko nastavka utakmice.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Nevjerovatne scene obzirom da su navijači u Njemačkoj poznati kao mirni i incidenti su prava rijetkost, ali čini se da je večeras na stadionu Vonovia Ruhrstadion bio jedan "mangup" koji će dobro koštati svoju ekipu koja ove sezone igra vro lijep i dobar fudbal i u sredini su tabele.

Top Komentari

Labile
Ziliću je l' ti znaš razliku između limenke i plastične flaše za pivo? Kakav oštar predmet, ne provaljuj se živ bio. PS: Ne podržavam ovakve stvari naravno, nego me me ove gluposti ss.ba novinara izbace iz takta.
3 2
Goran86
Pogodio ga papirom a on se baca hoce povredu na radnom mestu bezzi sudac
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi