Bogatom šeiku Maradona, Messi i Buffon poželjeli sreću, sve se završilo razbijanjem TV-a

Nije se proslavio

Bogatom šeiku Maradona, Messi i Buffon poželjeli sreću, sve se završilo razbijanjem TV-a

A. Čaušević
Teme:

Arapski šeik i savjetnik kraljevske porodice Saudijske Arabije Turki Al-Sheikh je zahvaljujući svom bogatstvu upoznao mnoge fudbalske zvijezde. 

Turki Al-Sheikh koji je inače vlasnik Almerije je organizovao online turnir na PlayStationu, a sav prihod bi išao u dobrotvorne svrhe.

Prethodnih dana mnoge zvijezde popur Lea Messija, Gianluigija Buffona, Diega Maradone, Ronalda Il Fonomena su gazdi Almerije poželjeli sreću.

Kada je došao trenutak da se igra Al-Sheikh se i nije baš proslavio jer se sve završilo razbijanjem TV-a nakon što je primio gol...

Top Komentari

Austinpowers
kakvo djubre cigansko, kod nas ljudi mastaju o takvom tvu
5 4
Ivica_Osim8
seljacina Arapska
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi