Negredo se vraća u omiljeni tim: Njemu novac nije bitan, sretan je u tom gradu...
Foto - EPA

Povratak u Almeriju izvjestan

Negredo se vraća u omiljeni tim: Njemu novac nije bitan, sretan je u tom gradu...

M. Šljivak

Iskusni španski napadač Alvero Negredo (34) već je dugo izvan Španije.

Ovaj 34-godišnji fudbaler je od epizode u Valenciji 2017. godine van ove zemlje. Igrao je za Bešiktaš jednu sezonu, a u posljednje dvije godine član je Al-Nasra iz Emirata.

Negredu ugovor s ovim timom ističe na kraju juna i nema više nikakve dileme da će iskusni napadač krenuti kući, a tamo bi trebao potpisati ugovor s Almerijom.

Izgradio je Negredo ime u ovom timu i sada želi da karijeru završi u Almeriji:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nadam se da će se vrati. Imamo novca za njega, ali njemu više novac nije bitan. Sretan je ovdje, a kada su sretan u nekom gradu, onda se uvijek vraćaš tamo", rekao je njegov nekadašnji saigrač Hernan Pellerano u Instagram razgovoru.

Negredo je u dresu Almerije postigao 32 gola u 73 utakmice, a u bogatoj karijeri je igrao još za Real Madrid, Sevillu, Manchester City, Valenciju, Middlesbrough, te već navedene Bešiktaš i Al-Nasr.

Top Komentari

Вултурес
Ako ti novac nije bitan prebaci meni koju marku
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi