Boja Bugattija kojeg je Ronaldo platio devet miliona eura otkriva gdje će on igrati naredne sezone?

Italijani o svemu špekulišu, pa i o boji automobila

Boja Bugattija kojeg je Ronaldo platio devet miliona eura otkriva gdje će on igrati naredne sezone?

E. Čaušević

Italijanski mediji nedavno su objavili da je Cristiano Ronaldo odlučio kupiti novog Bugattija kojeg će platiti nevjerovatnih devet miliona eura.

Naime, na svoju 110. godišnjicu Bugatti želi predstaviti novu marku "Centodiec" koji će naredne godine biti promovisan u javnosti.

Ovaj automobil vrijedi nevjerovatnih devet miliona eura, a Ronaldo je već osigurao kupovinu jednog od njih. Također, poznato je da će biti prozvedeno svega deset primjeraka novog Bugattija.

U centru pažnje italijanske javnosti je ponovo ovaj automobil koji će naredne godine biti u garaži Ronalda. Naime, u javnosti su procurile fotografije kako on izgleda, a njegova boja je bila posebna priča.

Naime, Ronaldov Bugatti će biti u bijelo-crnoj boji, a mediji na Apeninima danas pišu da je to najbolji dokaz da ostaje u Juventusu jer su to boje ovog kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ronaldo će ovaj automobil dobiti u martu kada će ga Bugatti zvanično predstaviti.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hare
Evo uzeo golfa dvicu crvenog, već mi broj u Liverpoolu spremili
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi