Juventus je postavio cijenu za Dybalu
Foto - EPA

I on je na prodaju

Juventus je postavio cijenu za Dybalu

M. Šljivak

Torinski Juventus očigledno je odlučio da promijeni dosta toga tokom ljeta.

Nakon što je jutros stigla informacija da se Stara dama svim silama pokušava riješiti Cristiana Ronalda i njegove ogromne plate, Gazzetta dello Sport donosi vijest da je na prodaju i Argentinac Paulo Dybala.

Sjajni ofanzivac već godinama igra fenomenalno u dresu torinskog velikana. Ipak, dogovor o novom ugovoru je daleko, Dybala želi previše novca, pa je Juventus odlučio da on može ići ako dođe kvalitetna ponuda.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Cijena je već postavljena. Juve će prihvatiti cifru između 90 i 100 miliona eura i vrlo lako bi se moglo desiti da Dybala od naredne sezone zaigra negdje drugo.

Dybala je od 2015. godine član Stare dame. Odigrao je 228 utakmica i postigao je 95 golova.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adnanos
Tako su uvijek radili
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi