Za Dinamo igrao protiv Juventusa i Seville, a sada potvrdio da ima tumor

Očekuje ga operacija, vjeruje da će dobiti i ovu bitku

Za Dinamo igrao protiv Juventusa i Seville, a sada potvrdio da ima tumor

Samir Mlaćo
Bivši član zagrebačkog Dinama Bojan Knežević saopštio je loše vijesti.

Naime, Knežević je objavio da ima tumor testisa i objavio fotografiju iz bolnice.

Naveo je da će danas biti podvrgnut operaciji i da će tada znati nešto više.

Čestitao je svima Novu godinu, poželio mnogo zdravlja, sreće i uspjeha ovaj 25-godišnjak, te kazao da je svaku prepreku prolazio uspješno te da se nada da će tako biti i sada.

Prije svega želim svima čestitati Sretnu Novu Godinu, puno sreće, ljubavi, uspjeha i naravno zdravlja! 😘 Nažalost moja nije počela dobro, dijagnosticiran mi je tumor desnog testisa te ću sutra biti podvrgnut operacijskom zahvatu navedenog. Više informacija i saznanja o vrsti tumora i ostalih bitnih stvari znati ću nakon daljnih pretraga nakon operacije.

Bio je veliki Dinamov talenat, igrao Ligu prvaka, a sada je potpisao za  klub iz četvrte lige - Sportske.ba

Oglasi

 Za mene niti prva niti zadnja teška prepreka koja mi se našla na putu u ovih 25 godina života, iz svake sam izašao kao pobjednik, tako će biti i ovog puta. Jedino i zadnje što mogu napisati je LET’S DO IT !“, napisao je Knežević.

Knežević je bio velika nada Dinama, debitovao je sa samo 17 godina, a kao 19-godišnjak bio u početnim postavama protiv velikih timova kao što su Juventus, Lyon, Sevilla..

Nije se kasnije puno naigrao pa se odličio za posudbu u Lokomotivu, te zatim Olimpiju i Koper.

Nedavno je potpisao za klub iz Italije po imenu Termoli. Radi se o niželigašu, no ovaj 25-godišnjak sada ima puno većih briga.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Svjestan je šta ga očekuje i vjeruje da će kako kaže dobiti i ovu bitku.

Brojni prijatelji na Instagramu poželjeli su mu što skoriji oporavak i pružili mu riječi podrške.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi