Bojan Krkić se želi vratiti u Stoke City

Spreman da se bori za mjesto u timu

Bojan Krkić se želi vratiti u Stoke City

Španski fudbaler Bojan Krkić želi da se vrati u Stoke City, prenose mediji u Španiji. 

Krkić se trenutno nalazi na posudbi u Deportivo Alavesu gdje nije uspio da se izbori za mjesto u prvoj postavi tokom prvog dijela sezone. On je počeo samo tri utakmice, a postigao je samo jedan gol i to u Kupu Kralja protiv Getafea u novembru.

Iako mu ugovor o posudbi važi do kraja ove sezone, Bojan namjerava da se ovog mjeseca vrati na Bet 365 stadion kako bi se borio za mjesto u prvoj postavi u engleskoj ekipi.

Podsjetimo, on je postao član Stoke Cityja na ljeto 2014. godine kada je prešao iz Barcelone, ali se nikada nije najbolje snašao u Premiershipu, pa ga je Stoke prije Alavesa slao na posudbu u Mainz gdje također nije briljirao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naravno, Bojan je najslavnije dane karijere proveo u dresu Barcelone, a kasnije je igrao za Romu i Milan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi