Klubovi olakšavaju teške i bolne dane Jesea Rodrigueza
Foto: EPA

Želi biti bliže porodici

Klubovi olakšavaju teške i bolne dane Jesea Rodrigueza

M. Šljivak

Španski fudbaler Jese Rodriguez (24) prolazi kroz pravi životni pakao.

Njegov maleni sinčić Nyan, kojeg je dobio u junu prošle godine, ima srčanih problema i ljekari mu se svakodnevno bore za život.

Jeseova porodica je u Madridu. Sjajni fudbaler je konstantno uz njih i posljednji meč za Stoke City je odigrao 29. novembra.

"Ne bih ovo poželio ni najvećem neprijatelju", rekao je Jese.

Ovaj fudbaler će vjerovatno zbog djeteta napustiti Stoke. Klub mu maksimalno želi olakšati i spremni su ga pustiti da pronađe klub u Španiji, iako mu posudba iz PSG-a važi do ljeta.

Jese će vjerovatno obući dres Las Palmasa. Pregovori o njegovom dolasku su već počeli i 24-godišnji igrač bi mogao da se vrati u Španiju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naravno, imao bi i više slobodnog vremena kako bi posjećivao porodicu, a spremili su mu i dres sa brojem 10, kojeg trenutno nosi Oussama Tannane.

Klubovi u teškim i bolnim danima imaju suosjećanja sa Jeseom kojem je ovo vjerovatno najteži period u životu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi