Bojan Nastić višak u Genku?

Reprezentativac BiH će promijeniti sredinu ove zime

Bojan Nastić višak u Genku?

Reprezentativac BiH Bojan Nastić ove zime će napustiti Genk, pišu belgijski mediji.

U ovoj sezoni Nastić se i ne može pohvaliti minutažom koju dobija u belgijskom klubu, a kada i igra, obično ne ispuni očekivanja i stoga natpisi o odlasku i ne iznenađuju previše.

Mediji u Belgiji pišu kako će Genk u januaru pojačati svoje redove sa Casperom de Norreom i Netom Borgesom, a kada se transfer realizuje, upravo će Nastiću biti pokazana izlazna vrata obzirom da obojica igraju na njegovoj poziciji.

Ni sam Nastić protiv odlaska ne bi imao ništa, pošto se uloga rezerve sasvim sigurno ne poklapa s njegovim ambicijama, a zasad se špekuliše kako bi ga u svoje redove mogao dovesti AZ Alkmaar.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Nastić nosi dres Genka od 2016. godine kada je stigao iz Vojvodine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi