Zmaj na žestokom udaru navijača: "Treba se pokupiti i otići..."
Defanzivac belgijskog prvoligaša Genka Bojan Nastić se ne može baš pohvaliti formom u posljednje vrijeme (Foto: SportSport.ba)

Teški dani za bh. nogometaša

Zmaj na žestokom udaru navijača: "Treba se pokupiti i otići..."

Reprezentativac naše zemlje Bojan Nastić sinoć je nakon dugo vremena zauzeo mjesto u prvoj postavi Genka, no povratak nije obilježen na najljepši mogući način.

Genk je u Kupu iznenađujuće eliminisan od niželigaša St. Gilloisea, i to nakon izvođenja penala, a prema mišljenju navijača jedan od glavnih krivaca za blamažu je upravo Nastić koji je odigrao cijeli meč.

U posljednje vrijeme Nastić se ne može baš pohvaliti formom, a još jednu partiju za zaborav navijači mu, razumljivo, ne opraštaju i na društvenim mrežama dobro su 'oprali' po njemu. Gnjev je bio velik u toj mjeri da su pojedini tražili i da se reprezentativcu Bosne i Hercegovine pokažu - izlazna vrata.

"Mislim da se trebamo pozdraviti s Nastićem", "Nastiću, ja bih se pokupio i otišao kući", "Stvarno je tanak Nastić", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Top Komentari

xavi26
yebo portal koji pise o tome sta tri 'navijaca' pisu na drustvenim mrezama..
20 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije