Tata Krkić: Bio bih najsretniji da je moj sin prešao u Zvezdu

Demantovao da su postojali pregovori

Tata Krkić: Bio bih najsretniji da je moj sin prešao u Zvezdu

Kao grom iz vedra neba jučer je odjeknula vijest da bi dres Crvene zvezde mogao obući, ni manje ni više, nego Bojan Krkić koji je nekada nosio dres Barcelone.

Krkiću već neko vrijeme ne cvjetaju ruže u Stoke Cityju i bio je voljan da promijeni klub, a ljudi koji se brinu o njegovoj karijeri navodno su ga ponudili Crvenoj zvezdi, koja će nakon 27 godina igrati najjače kontinentalno takmičenje.

Nakon svih medijskih natpisa oglasio se i Krkićev otac, koji se također zove Bojan.

"Sin i ja smo veliki Srbi i veliki zvezdaši, bio bih najsretniji da je Bojan zaigrao za Crvenu zvezdu", izjavio je Krkić senior za SOS kanal, pa potom otkrio da nije bilo realno očekivati transfer.

"Nažalost, ugovor sa Stokeom podrazumijeva klauzulu od 12 miliona eura, tako da ovog ljeta nismo pregovarali ni sa kim iz beogradskog kluba", dodao je.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Ovog ljeta su se kao zainteresovani za Krkića pominjali još Porto i Benfica.

Top Komentari

Benjamingst
Velki Srbi ali malo morgen. Sto ti sin nije ubukao dres Srbije? Neko ste mislili da ima kvaliteta da igra za Spaniju.
20 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi