Jose Mourinho: Silno želim nastavak sezone
Foto - EPA

Posebni se oglasio

Jose Mourinho: Silno želim nastavak sezone

M. Šljivak

Jose Mourinho tvrdi kako jedva čeka nastavak Premier lige i da nije tačno kako je on tražio neku dalju odgodu sezone.

Mourinho je prema određenim engleskim medijima tražio da se igra samo kada to uslovi dopuštaju, ali Posebni tvrdi da to nije baš stav kojeg je on iznio pred ostalim menadžerima.

"Mislim da moj stav nije kako treba iznesen u medijima. Nisam tražio nikakvu odgodu. Želim održavati treninge i silno želim da se nastavi Premier liga što je prije moguće, naročito kada vidim da ostale lige uskoro počinju", rekao je Mourinho.

Engleski Premiership mogao bi se vratiti sredinom juna. Klubovima će od 1. juna biti omogućeno da treniraju, ali ostaje da se vidi šta će biti konačan dogovor.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prethodnih dana bilo je nekoliko prijedloga o nastavku sezone. Čak se spominjala mogućnost odigravanja utakmica na neutralnim terenima, ali su klubovi to odbili.

Cilj gotovo svih je da se sezona nastavi i završi na terenu, a vidjet ćemo hoće li se to i dogoditi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi