Bologna i Mihajlović produžili saradnju!

Srbijanski stručnjak ostaje do ljeta 2023. godine

Bologna i Mihajlović produžili saradnju! · Zvanično

Srbijanski trener Siniša Mihajlović stavio je potpis na novi ugovor koji će ga sa Bolognom vezati do ljeta 2023. godine. 

Dosadašnji ugovor važio mu je još dvije godine, ali klub se želio dodatno osigurati pa je saradnja produžena na još godinu dana.

On je trener Bologne od januara 2019. godine. U nastavku te sezone u 17 utakmica osvojio je čak 30 bodova i spasio klub ispadanja.

Ove sezone također mu ide vrlo dobro iako zbog bolesti većinu utakmica nije ni sjedio na klupi. Bologna je trenutno na 10. poziciji sa 34 osvojena boda iz 26 utakmica.

Inače, Mihajlovići je pred početak ove sezone dijagnosticirana leukemija ali je bez obzira na nju ostao trener kluba i povremeno se pojavljivao na mečevima. Proteklih sedmica osjeća se daleko bolje pa se nedavno i vratio u trening centar ekipe.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Seria A se vraća ovog vikenda, a Bologna će prvi meč poslije restarta sezone igrati u ponedjeljak i to protiv Juventusa na domaćem terenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi