'Sumnjivi' član Bologne je ipak negativan

Drugi test pokazao

'Sumnjivi' član Bologne je ipak negativan

Teme:

Vrlo dobre vijesti dolaze nam danas iz Bologne. 

Drugi test člana ove ekipe za kojeg se sumnjalo da je zaražen koronavirusom je negativan. To je potvrdio klub za Sky Sport Italia kazavši kako će za nekoliko sati biti obavljen i finalni test poslije kojeg će sve bti jasno.

"Kontrolni test proveden na članu tima, čiji je posljedni test bio sumnjiv, dao je negativan rezultat. U narednih nekoliko sati provest će se konačni pregled. Ali, radi predostrožnosti današnji trening bit će rađen individualno", navode iz kluba.

Podsjetimo, jučer se pojavila informacija da je jedan član ekipe pozitivan na Covid19. Prvo se mislilo da je riječ o igraču a kada je otkriveno da je zapravo neko iz stručnog štaba uslijedila je panika jer se posumnjalo na Sinišu Mihajlovića koji već ima problema s leukemijom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, direktor Marco Di Vaio još sinoć je demantovao te navode kazavši kako je u pitanju jedan od trenera, ali ne šef struke.

Sada se samo nadamo kako će i naredni test pokazati da nema kronavirusa i da će se treninzi Bologne nastaviti po normalnom protokolu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi