Nema odlaganja: Ako se Bologna sutra ne pojavi, registrovat će se s 0:3 za Inter!

Donesena odluka

Nema odlaganja: Ako se Bologna sutra ne pojavi, registrovat će se s 0:3 za Inter! · Zvanično

E. Ganibegović

Sutra je na rasporedu utakmica 20. kola Serije A između Bologne i Intera.

Domaći tim nalazi se u velikim problemima s obzirom na to da će im nedostajati veliki broj igrača.

Pozitivni igrači na COVID-19 koji će propustiti sutrašnji meč protiv Intera su Garry Medel, Santander, Van Hooijdonk, Vignato, Molla, Viola, Dominguez i Hickey, dok će Schouten biti odsutan zbog povrede.

Zbog reprezentativnih obaveza na Afričkom kupu nacija odsustvovat će i Musa Barrow te Ibrahima Mbaye.

Bologna je zatražila odgodu utakmice na Renato Dall'Ara stadionu, ali od toga neće biti ništa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vijeće Serije A donijelo je odluku da nema odgode sutrašnjih utakmica. Tako će se Inter pojaviti na terenu zajedno sa sudijskom trojkom, a ukoliko domaćina ne bude, utakmica će biti registrovana rezultatom 0:3 u korist aktuelnog prvaka Italije.

Sutra su na rasporedu još utakmice Sampdoria - Cagliari, Lazio - Empoli, Spezia - Verona, Atalanta - Torino, Sassuolo - Genoa, Milan - Roma, Fiorentina - Udinese i Juventus - Napoli.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti