Vjerovali ili ne, Inter se žali što nije dobio utakmicu za zelenim stolom

Nakon odluke Disciplinske komisije

Vjerovali ili ne, Inter se žali što nije dobio utakmicu za zelenim stolom

A. Čaušević

Inter je lider Serije A i na pravom putu je da odbrani titulu prvaka Italije.

Početkom januara Inter je trebao gostovati Bologni, ali se nakon odluke lokalnog kriznog štaba domaći tim nije pojavio na stadionu Dal'Ara.

Gosti iz Milana su stigli na stadion, obavili su zagrijavanje, sačekali 45 minuta zajedno sa službenim licima te se vratili nazad.

U petak je stigla odluka Disciplinske komisije da će se susret ponovo igrati te da neće biti registrovan službenim rezultatom 0:3.

Takva odluka je iznenadila sve u milanskom klubu te su prema izvještajima italijanskih medija odlučili da se žale što nisu dobili tri boda za zelenim stolom.

U milanskom klubu smatraju da im je nanesena nepravda te da nisu imali uvid u kompletan slučaj i da se ovakva odluka razlikuje od nekih prethodnih.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ranije nije odigrana utakmica Udinese - Salernitana, a DK Lege Calcio je odlučio da susret registruje s 3:0 za Udinese te Salernitani oduzme jedan bod.

Kada su u pitanju ostali neodigrani susreti Atalanta - Torino, Salernitana - Venezija i Fiorentina - Udinese, odluka će biti donesena do 31. januara.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti