Bomba s Otoka: Hazard u januaru napušta Chelsea
Foto: EPA

Plavcima 104 miliona eura

Bomba s Otoka: Hazard u januaru napušta Chelsea

Adnan Beganović

Belgijski reprezentativac i fudbaler Chelseaja, Eden Hazard, mogao bi redove aktuelnog engleskog prvaka napustiti već u januaru.

Aktuelni engleski prvak očajno je otvorio sezonu, a jedan od glavnihg razloga loše igre Chelseaja je neprepoznatljivi Hazard.

Belgijski reprezentativac pruža mnogo lošije partije nego prošle sezone kada je proglašen za najboljeg igrača Premiershipa, a u posljednjim susretima Mourinho ga je ostavljao na klupi za rezervne igrače što se Hazardu nije dopalo.

Upravo zbog toga sve više se na Otoku špekuliše o Hazardovom odlasku, kojeg u svojim redovima žele vidjeti mnogobrojni klubovi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jedan od tih je i aktuelni francuski prvak PSG, koji će prema pisanju The Suna, već u januaru Chelseaju za Hazarda ponuditi 104 miliona eura.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.