Šef struke NK Novi Travnik za SportSport.ba

Bonić: Borbenost i zalaganje nam je donijelo remi

S. Mlaćo

Samo rijetki su se mogli nadati da nogometaši Novog Travnika mogu do bodova na teškom gostovanju kod Olimpika.

 Domaći su vodili 2:0, ali gosti se nisu predavali, a lako su mogli do punog plijena u posljednjim sekundama meča.

Novi šef struke Novog Travnika Ivica Bonić 'probudio' je ekipu i vjeru nogometašima da dobrim partijama mogu do bodova. Nakon utakmice dao je svoj komentar.

"Mogu samo da čestitam svojim igračima na borbenosti i zalaganju, to je donijelo rezultat. Gubili smo 1:0, ispoštovali su momci dogovor i dali i više nego što mogu", kazao je Bonić te se osvrnuo na naredni meč protiv Zvijezde.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Nama je svako kolo kvalifikacijsko. Zvijezda je jedna dobra ekipa, nadam se da će momci napredovati i da ćemo pružiti dobru igru, a sa dobrom igrom mora doći i rezultat. Mislim da će to biti teška utakmica, a mi ćemo pokušati učiniti sve da dođemo do pobjede".

Novi Travnik nakon sedam odigranih kola na svom kontu ima tri osvojena boda i nalazi se na 15. mjestu. 

Top Komentari

MANTGX480
Forza Novi Travnik
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi