Bonić nakon pobjede nad Slavenom: Momci su pokazali kako se bori za svoj klub

Novi Travnik slavio tek drugu pobjedu ove sezone

Bonić nakon pobjede nad Slavenom: Momci su pokazali kako se bori za svoj klub

S. Mlaćo

Nogometaši Novog Travnika sjajno su otvorili drugi dio sezone u Prvoj ligi FBiH. Novotravničani su danas savladali Slaven na svom terenu 2:1, te tako pokazali da neće se lako predati u borbi za opstanak.

Petak i Opardija su pogađali za tim Ivice Bonića koji nije skrivao zadovoljstvo zbog pobjede svog tima.

"Danas su ovi momci pokazali kako se bori za dres kluba koji nose. Odigrali smo jednu solidnu utakmicu gdje smo imali problema na početku, ali što je više utakmica više odmicala igrali smo sve bolje, te u drugom poluvremenu nadigrali i sasvim zasluženo savladali dobru ekipu Slavena", ističe Bonić za SportSport.ba.

"Može me radovati pristup utakmici, odnosno kako su momci reagovali na to da moramo dobiti utakmicu i pokušati uhvatiti kakav takav priključak sa ekipama koje se bore za opstanak. Imali smo problema u uoči utakmice, što zbog zdravstvenih problema, tako i nediscipline, pa smo odigrali utakmicu sa samo jednim stoperom. Nadam se da ćemo iz današnje utakmicu izvući dobre i loše stvari jer imamo dosta prostora za napredak i ne možemo se sada opustiti. Moramo još više raditi kako bi što duže bili u borbi za opstanak. Čestitam još jednom momcima na dobro odrađenoj utakmici jer se većina igrača stavila u službu ekipe, a tada rezultat naravno ne može izostati", dodao je Bonić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U narednom kolu Novi Travnik putuje u goste kakanjskom Rudaru.

Promo

Top Komentari

Haajric
Braaaaavo Nooovi!?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi